12 Nisan 2012 Perşembe

iLKER PEHRiZ

  Bugün sizlere İzmit müzik piyasasının zirvesindeki kişiden bahsedeceğim. Kocaeli'de yaşayan herkesin müzik denilince akla gelen ilk isimlerinden İlker Pehrizi kısaca tanıyıp müptelası olmaya hazır olun.

  Rakibin bol olduğu İzmit müzik sektöründeki yıldızlar arasından en parlak olanı İlker Pehriz; 1979 Yılında Ankara'da doğdu. Müziğe lise son sınıfta başladı ve kendini durmadan geliştirdi. Birçok tv ve radyo programına konuk olan İlker Pehriz sürekli sahnede kalarak İzmit halkının en sevdiği seslerden biri haline geldi. Benimde yarışmacı olduğum bir yarışmada jürilik yaparak müzik konusundaki yetkinliğini tescilledi.

  1 Temmuz 2008 yılında söz, müzik ve düzenlemelerinin kendine ait olduğu 'Şarkıcı Parçası' isimli albümünü yayınladı. Albümün davul kayıtları Turgay Gülaydın (Athena) tarafından kaydedildi. Albümdeki tek akustik parça 'Denizkızı'nda M.Kemal Öztürk (Badem) ile düet yaptı. Albümdeki 'Hayat' ve 'Uyu' parçalarına profesyonel klipler çekerek adını bu piyasaya ezberletti.
  İzmit'in en sevimli köpeği 'Rocker' ile beraber eğlenceli bir hayat yaşayan İlker Pehriz bar programlarının yanı sıra sahne çalışmalarını da hızlandırdı. Son dönemde kendi konserlerinde ve Emre Aydın gibi sanatçıların önünde sahne aldı. Mükemmel gitar tekniğiyle sadece sesini değil yeteneklerini de ortaya koyan sanatçı hızla büyümek yerine adım adım büyümeyi amaçlayan çok değerli bir sanatçı.
  İlker Pehriz gün geçtikçe büyümeye devam ediyor ve herkesi iyi müzik dinlemeye davet ediyor. Bende hiçkimsenin bu sesten mahrum kalmamasını diliyorum. İlker Pehriz'e ulaşmak için;
www.ilkerpehriz.com
www.twitter.com/ilkerpehriz                                                       www.facebook.com/ilkerpehrizfan



T.Alperen Karaman
twitter.com/tAlperenKaraman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder